Vandaag veel verder gereden dan de bedoeling was. Dat komt natuurlijk door het prachtige weer en de mooie vergezichten. De rit ging door landbouw gebieden waar de pompoenen kilometers lang lagen te rijpen en natuurlijk langs burchten.

Ook de kerken en de supermarkt bezocht ik graag. De een was nog mooier dan de ander. Jammer dat ik net boodschappen ging doen op het moment dat kleine Li de borst kreeg, maar hij werd snel op de grond gelegt.

Maar de steden waren prachtig en nadat ik de Tsjechische stad Decin te voorbij fietste was ik al gauw in Duitsland. Hier begon gelijk het gedoe om een overnachting te boeken. Het is weekend mooi weer en hoogseizoen Radweg fietsen en natuurlijk een toeristen plaats. Dat merkte ik ook onderweg al. Zit nu iets buiten het centrum in een goed pension.

Aan de overzijde van de Elbe is het erg druk bij de drank en sigaretten winkel net over de Tsjechische grens.

Wat ik onderweg nodig heb is mijn dashboard oftewel de fiets kaart en de navigatie. Want voor mij is de bestemming is niet het doel maar de reis er naar toe.

Die mooi kerk staat in Litomerice.

2 thoughts on “Bad Schandau. Dld.

  1. Ziet er allemaal weer super uit Cees! Volgens mij heb je het erg naar je zin.
    En aan de korte baan mis je eigenlijk ook niets , had je waarschijnlijk net als Jan brak op de bank gezeten.
    Gisteravond ons jaarlijkse etentje met de meiden gehad , dus Ina ook weer onder de pannen ( helaas geen foto’s). Nog veel plezier en tot ? Groet Loes

  2. De hartelijke groeten van Henk , net al die mooie foto’s bekeken , hij is zeer trots op zijn jongste broertje , en de mooie verhalen die je schrijft ,fijn dat je van dat mooie weer hebt Cees , hier alleen maar regen , dus geniet er van !
    Groetjes van ons , uit Schoorl !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.