Vannacht lekker gepit. Ik zat hoog dus het was fris vanmorgen op tijd eruit en de boel snel ingepakt ook omdat er een donkere lucht aankwam. In het eerste dorpje koffie gedronken en broodjes gekocht. En toen berg op en af met een frisse wind in het gezicht. Ik passeerde weer veel leuke plaatsen en bezienswaardigheden.

Uiteindelijk gestopt in het mooie stadje Stadtoldendorf dat ligt ongeveer 40 km zuid van Hannover, hier een fijn appartment gehuurd en morgen weer verder.

2 thoughts on “Stadtoldendorf, Duitsland

  1. Hallo Cees
    Wij zijn weer thuis en hebben een paar dagen van je verslag gemist. In de buurt van Varel (woensdag) veel fietsers gezien; maar daar zat jij niet tussen. Nu weten we waarom. Je hebt een prachtige route gekozen meer zuidelijk. Nu (zondag) zal je de “stal wel weer ruiken”. We zijn nog wel benieuwd naar de laatste etappes. Goede reis en goed weer gewenst uit Castricum.
    Marga en Henk

    1. Hoi Henk en Marga.inderdaad ruik ik de stal,vandaag van de stad Vrede westwaards gereden.Om thuis te halen was iets te ver.Omdat ik toch de ronde wil uitfietsen overnacht ik op een camping te Voorthuizen.Morgen de laatste km.en dan inde middag weer thuis.bedankt voir de belangstelling en tot de volgende tocht. Gr. Cees

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.