Nadat Gerard mij naar Rotterdam The Hague Airport had gebracht en een kopje koffie werd het alweer instaptijd. Transavia bracht me netjes naar Rome Leonardo da Vinci (Fiumicino) Airport en de trein verder naar Termini in het centrum. De metro en tram vervoerden mij naar Village Flaminio waar ik om 22:00 uur arriveerder op de camping.

Vanmorgen natuurlijk de stad in om het Vaticaan en andere bezienswaardigheden te bewonderen. Het is lekker warm hier en daarom heeft de Paus besloten vanavond twee kathedralen alhier te bezoeken. De hele route staat vol dranghekken en carabinieri. Zelf stond ik ook bij een kerk waar alles in gereedheid werd gebracht voor de paus. Maar nadat ik voor de derde keer werd gesommeerd om weer een hek achteruit te gaan heb ik het maar opgegeven.

image

De foto’s uit de stad staan op mijn telefoon, het oversturen naar de tablet lukt niet erg. Het internet is hier erg traag.

One thought on “Rome, Italië

  1. prachtig mooi. ik ken u helemaal niet maar ik houd van italie. ik ben de vader en schoonvader van kim boekelman en hans van der helm. beiden woonachtig in heemskerk. misschien een idee voor een volgende trip. een clubje mensen van uw en mijn leeftijd gaan nog eens op avontuur. ik houd mij aanbevolen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.