Het begon mooi, het was droog en de weg bleef omhoog lopen. Om 12:00 uur had ik na 3 uur trappen al 24 km op de teller. Op dat moment verliet ik het vreedzame Zuid-Tirol en ook Italië. De Recherpas was beklommen op 1510 meter. Daarvoor zat ik al vele keren hoger omdat het de laatste kilometer op en neer ging.

image

Bij de Recherpas was alleen een restaurant dus maar geen foto.

Op dat moment reed ik Oostenrijk in, even later Zwitserland en toen weer Oostenrijk. Later de volgende de pas op 1405 meter bij Nauders, terwijl de Elfer links ervan 2925 meter hoog gelukkig niet beklommen hoefde te worden.

Nauders pas
Nauders pas

image

Onderweg ontmoette ik nog een aardige jongen die een, op een volgeladen, Idworx fiets onderweg was naar Afrika. Zijn vorige reis was naar China geweest etc. Om 14.30 uur begon het eerst zachtjes te regenen, later wat harder. Tijd om wat te eten.

Daar gaat de regen
Daar gaat de regen

Toch maar weer verder en in de regen arriveerde ik in Landeck. Via de toeristen info een pension gevonden.

Zo kom je makkelijker boven
Zo kom je makkelijker boven

3 thoughts on “Landeck, Oostenrijk

  1. Prachtige verhalen met bijgevoegde foto’s die we met veel plezier lezen. Ontzettend trots op u en we wachten op het volgende verhaal! Liefs Jos en Derya

  2. Wat een prachtige foto s en wat een avontuur ik ben trots op m n kleine broertje die dit allemaal doet we wachten weer op de volgende foto s en nader bericht je grote broer en je schoonzusje

  3. Jeetje Cees wat beleef je toch veel, elke dag lezen wij de verslagen en vinden het prachtig dat je dit doet.
    Een beetje jammer van het weer, wij hopen natuurlijk voor je dat het wat beter wordt.
    Nog veel plezier! Groetjes John en Annelies

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.