Vanmorgen schrok ik om 4 uur wakker,het waaide en regende nogal hard.
Ook hoorde ik de geest van de overleden pastoor door de pastorie banjeren.
Omdat het geluid van voetstappen maar aanhield , en ik alleen in het grote gebouw aanwezig was ben ik op onderzoek uit- gegaan.Het was ergens een klapperend raam.
Daarna heerlijk verder geslapen.
Om 8.00 uur zat ik weer op de fiets,het was geen aangenaam weer.Koud,nat en een harde wind van de verkeerde kant,in mijn snoet dus.Ook viel er af en toe een buitje.Om de misère nog groter te maken waren de beklimmingen ook nogal vervelend.
Ook het wegdek was abominabel en de Belgen moeten nog steeds haarspeld bochten uitvinden.Het hoogste punt was 560 mtr.
Verder heb ik wel een leuke dag gehad!!!!!!??? Ja veel vlaamse gaaien gezien en dat in Wallonie.Ook veel eekhoorns en een paar vossen.
Vandaag evengoed nog ruim 100 km gefietst en uiteindelijk gearriveerd in het kleine plaatsje Tavigny.
Dit ligt ongeveer 20 km boven Bastogne (Bastenaken).
Zit nu in een Gite d’ hotel in goed Nederlands een  B&B.De eigenaars zijn aardige mensen, ze hebben zojuist een heerlijk maaltijdje voor me gemaakt.Hoop dat de wind morgen in mijn poeperd blaast en de regen verderop valt.

image

Wind op de kop en saaie rechte wegen.

image

Lourdes in de Ardennen!verzin het maar.

3 thoughts on “Tavigny, België

  1. Wat een leuk verhaal! Wij gaan ons verheugen op je prachtige reisverhalen. Jammer van het weer, maar volgens ons gaat het goed komen, vanaf morgen wordt het een stuk beter. En wat een mooie route volg je! Wel eng zo alleen in met geluiden van voetstappen en een klapperend raam. Morgen wordt vast een hele leuke dag zonder regen en wind en anders graag in de rug! Doeg Cees! Groetjes van John en Annelies

  2. Hoi Cees, je maakt wat mee zo in je uppie op pad. Ben nieuwsgierig waar je je slaapmatje vandaag weer uitrolt. Geniet van je mooie trip. We zullen je zaterdag missen, maar het is je gegund (-: Ik zal je blog zeker blijven volgen. Heel veel mooi weer en plezier gewenst. Have fun, Rob

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.