Een rustige rit had  ik mijzelf belooft, dat werd het niet. Het ging weer erg omhoog en omlaag. Ook het aantal overnachting plekken is wat minder dan ik gewend ben. Dat had tot gevolg dat het 17.00 uur was voordat ik een aubergue vond. Maar de route was wel mooi. door bedwelmende eucalyptus bossen en door mooie plaatsen.

In een van die plaatsen Padrón was een hele grote markt, met veel kramen uiteraard en heel veel volk. In de plaatselijke kerk heb ik een stempel gehaald.

image

image

Vervolgens na kersen en churros gekocht te hebben, doorgereden naar de mooie kustplaats Noia, daar hoopte ik een hotel te vinden,maar wat ik vond lag erg ver van het centrum. En vond ik eindelijk de zeeweg was de zee weg!!!.

image

Maar de geur van het zilte nat was volop aanwezig en de tappas bij mijn colaatje bestond uit inktvis. Het weer was goed vandaag dus ik fietste heerlijk verder en kwam op prachtige plekken.

image

Een leuk aubergue gevonden. heel rustig tot nu toe en naast een restaurant. Onderweg nog een oud kerkje gevonden voor diegene die pastoor ambities heeft. Je moet wel gras maaien.

image

Morgen in de stad Cee zal ik als ze spullen hebben de ketting en de achtertandwielen laten vervangen. Ik rij al een week met een tik in het aandrijfgedeelte, maar nu begint de ketting over te slaan. Het heeft  ook wel wat te verduren gehad.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.