Na een gezellig ontbijt afscheid genomen van de gastvrije eigenaars van het mooi gelegen Chambres d’hôtes.

imageHet was weer even zoeken naar de route, maar ook die heb ik weer gevonden. Het ging nu langs rivier de Vienne, natuurlijk weer schitterende en rustige wegen.

De eerste stad welke ik bezocht was Chatellerault natuurlijk weer heel mooi en de koffie op het terras smaakte heerlijk. Tussendoor natuurlijk weer broodjes en fruit gekocht. Hierna volgde er enige venijnige klimmetjes maar ook dat verliep goed.

De route liep ook langs Futuroscope. Uiteindelijk in Poitiers weer een stempel gehaald, bij een museum naast de kathedraal. Ook weer op het terras een cola gedronken, het is best warm geweest vandaag. Tevens op het terras een hotel gezocht uit het route boek. Uiteindelijk een mooi hotel gevonden in Gençay, iets van de route maar in een mooi stadje.

Zojuist heb ik wat inkopen gedaan, gewassen en gegeten. Naar mijn idee heel rustig aangedaan, maar toch weer 92 km op de teller.

9 thoughts on “Gençay, Frankrijk

 1. Jeetje Cees, wat ga je snel! Je hebt er al 1000 km opzitten. Wij kijken net op de kaart en zien dat je bijna bij Limoges bent, wat een prachtige tocht zeg! En gelukkig mooi weer, ben zo blij voor je dat het goed gaat. Hopelijk blijft dat zo. Nog veel plezier, wij kijken uit naar het volgende verslag. Groetjes John en Annelies

 2. Nou, je hebt het tempo er lekker inzitten, Cees. Keurig.
  Leuk om elke dag je belevenissen te kunnen volgen. En leuk voor jou om elke dag die overheerlijk Franse broodjes te kunnen eten.

  En zoals de Drentse band Skik al eens zong:

  wie döt mij wat, wie döt mij wat
  wie döt mij wat vandage ‘k
  heb de banden vol met wind
  nee ik heb ja niks te klagen
  wie döt mij wat, wie döt mij wat
  wie döt mij wat vandage
  ‘k zol haost zeggen, jao het mag wel zo

  Groeten,

  Jos

 3. Hoi Cees ! Fijn dat het zo goed met je gaat ! maar wat ga je snel zeg , wil je met 4 weken weer thuis zijn ? Cees geniet er maar weer van ,we kijken weer uit naar je volgende verslag.
  Groetjes
  Henk en Agnes

 4. Hoi pa, wat ben je lekker bezig!
  Zo te horen en lezen heb je het tempo er behoorlijk inzitten! Gelukkig valt e ook te lezen dat je er met volle teugen van geniet, anders zouden we nog gaan denken dat het een wedstrijd is! Hopelijk blijft het zo goed en voor de wind gaan en is het weer je goed gezind, oost Europa heeft wat dat betreft iets minder geluk;-)! Geniet van je reis en heel veel succes nog, leuke verhaaltjes om te lezen!

 5. Hoi Cees je bent lekker op dreef ,ga je niet te snel , ook lekker genieten hoor .
  Ina red het wel we houden haar in de gaten ha,ha,.
  Wel super wat je doet en leuke verhalen .ga zo door .
  Groetjes Aad en Annet .

 6. Hoi Cees,

  Ik ben ook aan het trainen maar dan naar Wijk aan Zee en terug. Is voor mij al ver genoeg. Als ik kijk naar die ellelange weg op die foto dan krijg ik het al benauwd en voel ik me kont al. Heb jij gelukkig geen last van lijkt mij. Denk je wel aan je krentenbollen voor onderweg.

  Groetjes hugo en Marjon

 7. Hallo Cees, wat een mooie tocht maak je. We genieten van je verslagen.
  Je hebt er goed de snelheid in en gelukkig goed weer. Geniet ervan en tot het volgende bericht, groetjes Frank en Monique

 8. Hallo sportieve oom, geweldige prestatie zeg.
  Volgas naar Santiago de Compostella crossen.
  Wij hebben Erica Terpstra al gebeld en die staat al te trappelen, om je feestelijk in te huldigen voorbij de “meet”.
  Leuke verslagen en foto’s. zet hem op en geniet er nog met volle teugen van.
  Groetjes, Jim en Saskia.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.