Vanochtend eerst even de Abdij van Doornik bezocht voor de tempel etc. Daarna pas laat vertrokken na eerst bij de warme bakker verse croissants gehaald te hebben.

Ook nu weer een mooie route die gedeeltelijk off road ging. Dat zal wel met een foutje van mijn kant zijn dat op die paden terecht kwam en juistop het moment dat het lekker regende. Maar de fiets is gelukkig sterk en door de mountainbike ervaring bleef ik overeind.

Daarna werd het droog maar bewolkt en met de wind in de rug op de geasfalteerde wegen ging het voorspoedig richting Cambrai (Noord-Frankrijk).

Net toen ik op een terrasje aan de koffie zat begon het weer te spetteren dus maar weer een hotelletje opgezocht. Een simpel verblijf met zo’n heerlijk Frans doorzak spiraal, maar dichtbij het centrum.

Morgen ga ik weer vroeg op pad over de eindeloze Noord-Franse wegen.

2 thoughts on “Cambrai, Frankrijk

  1. Mooi de foto’s erbij, maar wat jammer dat het weer nog niet zo best is, wordt vast beter, wel wind mee gelukkig, en boeren die je bemoedigend toeknikken oh nee, meewarig. Maar wat een mooie ervaring Cees, wij zijn echt blij dat we zo jouw tocht kunnen meebeleven, we horen weer graag van je. Groetjes, John en Annelies

  2. Gaat lekker die Cees.Fietst het mooie weer tegemoet.Fantastich.Wij maar ploeteren in die kunstmest.Blijven je volgen.
    Ploeg C

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.