Ook vandaag heb ik weer een mooi ritje. Het begon allemaal vanmorgen al met mooi weer  en over heuvelachtige wegen.

Later na het passeren van de brug over de Dordogne zag ik alleen nog maar druivenstruiken. Gigantische perselen voor onder andere de beroemde Saint-Émilion en de Bordeaux wijnen.

Ook passeerde ik heel veel chateau’s en cave’s met beroemde namen. De wijnboeren waren in opperbeste stemming want het hoosde hele middag heel hard. Na al die zon is het erg goed voor de druiven. Mijn stemming was hierdoor natuurlijk ietsje minder, ik werd tot mijn sokken nat.

image

In Saint-Émilion heb ik geprobeerd een hotel te regelen maar je raadt het al , alles “complet” , ofwel vol. Toen mocht ik nog 30 km verder fietsen naar Cadillac, een hele mooie historische plek overigens….

Morgen ga ik het weer even aankijken, als het dan nog steeds regent blijf ik hier nog een nachtje.

Er zit een prima restaurant net naast dit hotel. Bij een goede wijnzaak heb ik een fijne flesje Bordeaux aangeschaft die ik zo dadelijk even van de kurk ga ontdoen.

Verder gaat het nog steeds prima, 4 dagen terug had ik mijn tweede lekke band, omdat het op een rot moment was heb ik
Een spuitbus met latex o.i.d. ingespoten en wonderlijk genoeg blijft hij sinds dat moment mooi hard.

One thought on “Cadillac, Frankrijk

  1. Hier je zus Thea,
    Wat geniet ik enorm van je reisverslag. Ik kijk iedere dag weer opnieuw uit naar een bericht. Wat maak een prachtige reis. We beleven het helemaal mee. Fijn dat je er zo van geniet, en dat het de moeite waard is. Hier is alles goed. Nog heel veel fietsplezier. Groetjes Kees en Thea.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.