Vandaag om 08.00 uur vertrokken. Mijn fietsmaat en broer heeft meegefietst tot Breda. Het was een mooie en lange tocht waarbij de zon zich van de goede kant liet zien. Jammer was dat de Garmin navigatie de weg tot Leiden goed aangaf en daarna steeds weer terug wilde. Maar goed de kaarten hielpen ons verder.

broers Cees en Gerard
Broers Cees en Gerard

Om 16:30 uur zaten we dan toch op de grote markt in Breda aan een lekker koel biertje. Ik had 148 km op de teller staan.

Gerard is om 18:09 uur met de trein naar huis gegaan en ik heb mijn overnachtingsplek opgezocht. Dit is een Pelgrimshuis in het Begijnenhof midden in het centrum aan de route.

Morgen hoop ik Mechelen te bereiken 105 km van hier.

5 thoughts on “Breda, Nederland

 1. Wij vinden het heel erg stoer dat je helemaal naar santiago fiets en wensen je heel veel succes Gr.Ans en Gerard . [Was om 8.30.in haarlem ]

 2. Wat een leuk idee van Gerard om je naar Breda te begeleiden, super! En wat hadden jullie goed weer om de reis te aanvaarden, in ieder geval een heel goed begin. Wij hopen echt voor je dat het weer een beetje mee zit, dat maakt het toch iets makkelijker, als het goed is zit je nu in Mechelen aan een Belgisch biertje!! Laat het je smaken. heel leuk dat wij zo op de hoogte blijven van deze pelgrimstocht, doe voorzichtig en we houden contact. Groetjes John en Annelies toi,toi,toi!!!! Doeg Cees!!!!

 3. Heee Ome Kees.
  Knap hoor zo’n eind fietsen.
  Ik vind aankomende zaterdag naar de Kleine Houtweg fietsen al ver!!!
  Ik ben in ieder geval erg trots op mijn peetoom. Succes!!
  Groetjes,
  Judtih

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.