Vanochtend ben ik na het ontbijt vertrokken, eerst natuurlijk het hotel betaald en dat viel alles mee.

Nadat ik gisteravond heerlijk uitgebreid gedineerd had verwachte ik wel een flinke rekening, maar de eigenares maakte er gewoon half pension van dus lekker slapen en eten voor maar 64 eurootjes.

imageAfijn natuurlijk was het weer een mooie route en was het schitterend weer. Ook lekker rustig gefietst en alles wat bijzonder was heb ik bekeken. Ook de nodige terrasjes bezocht en nog minstens een uur met een echtpaar uit Rotterdam zitten kletsen, ook zij zijn onderweg naar Santiago.

Het enige probleem vandaag was dat het erg heuvelachtig was, net als je boven bent, dender je weer naar beneden om daarna weer aan een beklimming te beginnen.

De hellinkjes zijn af en toe best stijl zo 8 tot 10%, dus mijn kuiten worden steeds mooier. In Angoulême aangekomen ging ik op zoek naar de jeugdherberg, ik vond echter een hotelletje tegenover het station en dicht bij het oude centrum. En gelukkig was er feest. Bij het rockcafe speelde de band ENDLESS TRAIL, onthoud die naam, ze komen uit Engeland en de gemiddelde leeftijd van de artiesten schat ik op een jaar of 75. Ondanks de leeftijd speelden ze wel goed.

Ik heb het eind niet afgewacht, want ook de wielerronde was ondertussen begonnen, die ging over een mooi parcours door het oude centrum.
Nu moet ik nog even wat dingetjes regelen en dan maar naar bed.

6 thoughts on “Angoulême, Frankrijk

  1. Ha die Cees ,dat is zeker stijl zeg ( 8 tot 10 % ) is heel wat ,maar…….jij hebt de mooiste benen van de fam ,ja van je broers bedoel ik he !!! dat zeggen je zusjes ,en Ina !! ennnne die rockband ,dat zijn doorleefde artieste geweldig toch !! Cees geniet er maar weer van ,en tot de volgende mail .

    groetjes Henk & Agnes

  2. Hoi Cees
    Terwijl jij lekker in je mandje ligt,zitten wij je reis verslag te volgen in de nachtdienst.Je merkt wel ,we blijven je volgen,ook s nachts.Het ga je goed.
    Groetjes van ploeg C.

  3. Hee Broer je gaat lekker zeg als de gesmeerde bliksem we zijn net terrug gekomen en lezen je verslagen met veel plezier ik ben zelfs een beetje jaloers dat ik er neit bij ben je maakt zo veel leuke dingen mee het gaat je goed geniet er van Gr. Ans en Gerard

  4. Hoi Cees , we genieten van je avonturen en fijn, dat het weer meewerkt, zodat jij i.i.g. een terrasje kunt pakken. Veel succes nog !! Groeten van Maxim en Vera.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.